Worms skat afsnit 2

Videoafsnit 2 – Worms Skat

Videoafsnit 2 – Worms Skat

Third Ear. Videoafsnit 2 · Facebook · Instagram · Credits.

Afsnit – Worms Skat

Afsnit. Afsnit 1 · Afsnit 2 · Afsnit 3 · Podcastafsnit 1 · Podcastafsnit 2 · Podcastafsnit 3 · Podcastafsnit 4 · Podcastafsnit 5.

Worms Skat 2:4 – Et skattekort i blod – Third Ear – Podtail

Worms Skat 2:4 – Et skattekort i blod – Third Ear – Podcast – Podtail

16. apr. 2019 — Worms Skat 2:4 – Et skattekort i blod. En smuk morder med en fortabt sjæl. En hengiven skriftefader og et kort tegnet i en sær, rød farve.

Worms Skat 2:4 – Et skattekort i blodEn smuk morder med en fortabt sjæl. En hengiven skriftefader og et kort tegnet i en sær, rød farve. En fremmed træder ud af mørket og banker på…I andet afsnit af W…– Lyt til Worms Skat 2:4 – Et skattekort i blod af Third Ear øjeblikkeligt på din tablet, telefon eller browser – download ikke nødvendigt.

Worms Skat 2:4 – Et skattekort i blod – Third Ear

Worms Skat 2:4 – Et skattekort i blod | Third Ear

16. apr. 2019 — I andet afsnit af Worms Skat rejser Krister ind i rovmorderens sjæleliv, for at se hvad han kan finde ud af om den sporløst forsvundne skat.

Worms Skat 2:4 – Et skattekort i blodEn smuk morder med en fortabt sjæl. En hengiven skriftefader og et kort tegnet i en sær, rød farve. En fremmed træder ud af mørket og banker på…I andet afsnit af Worms Skat rejser Krister ind i rovmorderens sjæleliv, for at se hvad han kan finde ud af om den sporløst forsvundne skat. For er den virkelig det, altså sporløst forsvundet? Credits:Skrevet, optaget og fortalt af Krister MoltzenRedigeret og mixet af Tim HinmanMusik og lyddesign af Tim HinmanSkuespillere: Henrik Koefoed, Rosalinde Mynster og Thure LindhardtKor: Kammerkoret AuditeProduktionsassistent: Frederik NielboResearch: Gert Moltzen og Rikke AmmitzbøllProduceret med støtte fra Det Danske Filminstitut – New Danish Screen v. kunstnerisk leder Mette Damgaard-Sørensenwww.wormsskat.dk

Worms Skat 2:4 – Et skattekort i blod | Third Ear on Acast

I andet afsnit af Worms Skat rejser Krister ind i rovmorderens sjæleliv, for at se hvad han kan finde ud af om den sporløst forsvundne skat.

Worms Skat 2:4 – Et skattekort i blod En smuk morder med en fortabt sjæl. En hengiven skriftefader og et kort tegnet i en sær, rød farve. En fremmed træder ud af mørket og banker på… I andet afsnit af Worms Skat rejser Krister ind i rovmorderens sjæleliv, for at se hvad han kan finde ud af om den sporløst forsvundne skat. For er den virkelig det, altså sporløst forsvundet? Credits: Skrevet, optaget og fortalt af Krister Moltzen Redigeret og mixet af Tim Hinman Musik og lyddesign af Tim Hinman Skuespillere: Henrik Koefoed, Rosalinde Mynster og Thure Lindhardt Kor: Kammerkoret Audite Produktionsassistent: Frederik Nielbo Research: Gert Moltzen og Rikke Ammitzbøll Produceret med støtte fra Det Danske Filminstitut – New Danish Screen v. kunstnerisk leder Mette Damgaard-Sørensen www.wormsskat.dk Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Worms Skat 2:4 – Et skattekort i blod – Third Ear

En smuk morder med en fortabt sjæl. En hengiven skriftefader og et kort tegnet i en sær, rød farve. En fremmed træder ud af mørket og banker på… I andet afsnit …

Worms Skat 2:4 – Et skattekort i blodEn smuk morder med en fortabt sjæl. En hengiven skriftefader og et kort tegnet i en sær, rød farve.

Worms Skat video episode 2 – Sjælefrelseren – Listen – Third Ear

Worms Skat video episode 2 – Sjælefrelseren – Listen – Third Ear – Chartable

Listen now to Worms Skat video episode 2 – Sjælefrelseren from Third Ear on Chartable. See historical chart positions, reviews, and more.

THIRD EAR – Worms Skat – Claudia Bille Stræde

Worms Skat — Claudia Bille Stræde

WORMS SKAT er et crossmedia samarbejde mellem mig og podcasten Third Ear. Vi fortæller historien om digteren Petri Worm der i … Episode 2 – Sjælefrelseren

Podcast – historier i ørerne – Forløb – Alinea Gorilla

Gorilla

Her skal du opleve en vild og dramatisk historie. Der er både romantik, rædsel og rovmord på menuen. Så på med hørebøfferne! For podcasten, Worms skat, bliver …

Podcast

WORMS SKAT. Tag med på et gotisk true-crime-kostumedrama-skattejagts-eventyr… ROBERT OG THETANERNE. En dag bliver Robert anholdt af to kvinder i uniformer …

Verdens bedste danske podcast. Nogensinde.

Keywords: worms skat afsnit 2