Sådan fungerer et internationalt hovednummer

Har du en virksomhed, og har du overvejet at få et internationalt telefonnummer? Det kan være, at du tænker, at det vil være en rigtig god løsning for dig og din virksomhed. Vil du gerne vide mere om, hvordan et internationalt telefonnummer fungerer, og hvad det er for noget? Så skal du læse med videre her.

Hvad er et internationalt telefonnummer og hovednummer, og hvordan fungerer det?

Et internationalt telefonnummer eller hovednummer fungerer præcis som et dansk hovednummer. Det vil altså sige, at dine internationale kunder kan ringe til dig til lokal takst. Du kan eksempelvis vælge at få et internationalt telefonnummer og hovednummer hos Relatel.

Det internationale telefonnummer eller hovednummer fremstår i Relatel på samme måde som de danske hovednumre. Det vil sige, at du har de samme muligheder for opsætning af viderestilling, telefonsvarer, mobil omstilling og åbningstider. 

Derudover vil du også få mulighed for at ringe ud via hovednummeret. Herved kan modtageren se det lokale nummer og ikke det danske.

Hvorfor have et internationalt hovednummer?

Hvis du ejer en virksomhed, er der flere ting, som du skal stå for. Det kan sommetider være uoverskueligt. 

Måske ved du ikke helt, om du skal vælge at få et internationalt hovednummer. Et internationalt hovednummer er helt perfekt for dig og din virksomhed, hvis du har kunder i en del forskellige lande, men har kontor i Danmark. Med et internationalt hovednummer ringer alle dine kunder til lokal takst, og du har mulighed for at styre det hele fra Danmark.