Indret et godt fælles kopirum for dine medarbejdere

På et kontor er der mange forskelligartede arbejdsopgaver. De fleste af disse opgaver foregår ved et skrivebord og en computer. Men det er ikke det eneste, som en medarbejder på et kontor har brug for. Der er også brug for et godt fælles kopirum, hvor andre opgaver kan udføres hurtigt og effektivt. Men hvordan indrettes et godt fælles kopirum? 

Rummet skal have en god størrelse

Først og fremmest er det vigtigt, at rummet har en god størrelse således, at der kan være flere medarbejdere i rummet på samme tid, som kan arbejde uden at genere hinanden. I kopirummet skal der nemlig være plads til andre ting end blot en kopimaskine erhverv og en enkelt medarbejder af gangen.  

Der skal være masser af tilgængelig bordplads

I rummet skal der ydermere være masser af bordplads tilgængelig. Der skal være bordplads til siddende opgaver, men også bordplads til opgaver, som skal udføres stående. Hvis hulle- og hæftefunktionen i kopimaskinen for eksempel ikke virker en dag, så er det en fordel, at medarbejderne kan stå op og udføre disse opgaver manuelt, da det er den nemmeste og hurtigste metode. 

Siddende opgaver i kopirummet kan være at sætte dokumenter i ringbind eller lægge dokumenter i kuverter eller lignende.

Opbevaringsplads til diverse kontorartikler

I kopirummet bør der desuden være en del opbevaringsplads, så der er alle de redskaber, som medarbejderne skal bruge, når de er i kopirummet. Det kan være alt lige fra ringbind til en hæftemaskine, en labelprinter, en saks, skriveredskaber, farvet papir, kopipapir og meget mere. Et godt udvalg af kontorartikler er alfa og omega for medarbejdernes effektivitet.