Sådan indretter du et lille kontor i din bolig

For mange er det et stort projekt at indrette et kontor i sin bolig. Men hvis kontorarbejdet skal klares hjemmefra, er det nødvendigt med et hjemmekontor. Dog kan opgaven blive nærmest uoverskuelig, hvis du ikke har ret meget plads til et hjemmekontor. 

Her er der lidt hjælp at hente, hvis du kun har et lille rum til rådighed, eller hvis kontoret skal integreres i din stue eller i et andet rum.

Du bør eje et hæve-/sænkebord

For komfortens skyld bør du eje et hæve-/sænkebord, da du derved får mulighed for at indstille bordet i den korrekte højde til dig. Derudover får du mulighed for at variere dine arbejdsstillinger, da du både kan stå op samt sidde ned, når du skal arbejde.

Mange hæve-/sænkeborde er store, men det er også muligt at få et lille hæve sænkebord. Det er en god idé at anskaffe sådan et bord, hvis det kniber med pladsen. Hvis dit kontor er en del af et rum, der også anvendes til andet end kontor, bør du finde et lille hæve-/sænkebord, der passer godt til den nuværende indretning i rummet. 

Tænk ergonomisk ved køb af en kontorstol

Du skal naturligvis også have en kontorstol. Den bør være ergonomisk, da det giver dig den bedste siddestilling og derved de mest optimale arbejdsbetingelser. Hvis det er muligt at finde en kontorstol, der ikke fylder så meget, vil denne type stol være et plus på det lille kontor.

Andre kontormøbler

På et kontor kan der ydermere være brug for andre kontormøbler såsom reoler, hylder og skabe. Prøv at finde små udgaver af disse møbler, så de ikke fylder for meget.